ABK innovent UK:

Keukeninrichting van wereldklasse

Als onderdeel van Dumaco vergroot de specialist in hoogwaardige keukencomponenten haar innovatiekracht en productiemogelijkheden.

Met de toevoeging van VSMI werd ook maatwerk RVS specialist ABK innovent integraal onderdeel van de Dumaco groep. Plaatwerk staat vaak aan de basis van de unieke maatwerkoplossingen van de Varsseveldse specialist in hoogwaardige keukencomponenten. Als onderdeel van Dumaco waarborgt ABK innovent niet alleen haar continuïteit maar kan zij gebruik maken van het breedst mogelijke spectrum aan metaalbewerkingstechnologieën. Een gloednieuwe ‘ABK innovent Experience’ opent haar deuren in januari 2019 en is de ideale mogelijkheid om met dit unieke bedrijf kennis te maken.

ABK innovent: voor het hogere keukensegment

In het hogere keukensegment is ABK innovent al decennialang een begrip. ABK innovent is dé specialist als het gaat om ontwerp, innovatie, productie en assemblage van kwalitatief zeer hoogwaardige RVS keukencomponenten. Elk onderdeel kenmerkt zich door het hoogst haalbare niveau in afwerking en unieke materiaaltechnologie.

In Varsseveld (Nederland) staat een zeer moderne productiefaciliteit waar elk onderdeel wordt gefabriceerd en geassembleerd tot unieke keukencomponenten.

ABK innovent heeft een gestandaardiseerd leveringsprogramma met bijvoorbeeld werkbladen, spoelbakken, afzuigkappen en i-Cooking maar staat veelal bekend om haar unieke maatwerkoplossingen. Het team van ABK innovent te Varsseveld bestaat naast productie namelijk uit R&D-, ontwerp-, en assemblageafdelingen. Omdat alle competenties onder één dak te vinden zijn is ABK innovent de leverancier van hoogwaardige meer gestandaardiseerde en maatwerk componenten aan keukenzaken in het hogere segment.

Dealers

Nieuws

Contact

© 2021 Abk innovent